Άλλες υπηρεσίες

Άλλες υπηρεσίες:

Other services - ARMONIA

Θεραπευτικό Πεντικιούρ – Μανικιούρ

Φυσικοθεραπεία

Χρωμοβελονισμός

Ο χρωμοβελονισμός είναι μια θεραπευτική τεχνική που βασίζεται στις αρχές και τη φιλοσοφία του βελονισμού και της χρωματοθεραπείας. Στηρίζεται στην ενεργοποίηση συγκεκριμένων ενεργειακών σημείων, όχι με την εφαρμογή βελόνας ή δακτυλικής πίεσης, αλλά με τη χρήση έγχρωμου φωτός.

Στέλνοντας το έγχρωμο φως σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία-μεσημβρινούς, γνωστά από την αρχαιότητα, τα ενεργοποιούμε και εξισορροπούμε τα ενεργειακά μας κέντρα (chakras) και ενισχύουμε το πεδίο της αύρας μας. Ο χρωμοβελονισμός επηρεάζει τον ψυχισμό του ανθρώπου,επιδρά άμεσα στο νευρικό σύστημα, και επενεργεί άκρως θεραπευτικά στο βιολογικό σώμα. Μπορεί να εφαρμοστεί συμπληρωματικά με άλλες θεραπευτικές μεθόδους με πολύ καλά αποτελέσματα.

Διάρκεια: 30’

Τεστ κινησιολογίας για συμπληρώματα διατροφής και βότανα

Με την κινησιολογία μπορούμε να εξισορροπήσουμε τα συστήματα του οργανισμού μας και τις βιοχημικές διεργασίες που επηρεάζονται από το στρες, ώστε τα συστήματα να πάρουν ό, τι χρειάζονται πάλι. Επιπλέον, μπορούμε να δοκιμάσουμε για να δούμε ποια συμπληρώματα χρειάζεται το σώμα μας.

 Διάρκεια: 30’


Δείτε επίσης